Доставка

За България цената на доставката зависи от условията на куриерската фирма. Времето за доставка е между 3-5 работни дни. Доставката ще бъде доставена до посоченият адрес в регистрационната форма. (При услугата наложен платеж, стойността на покупката и стойността на доставката за заплащат на куриера.)

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспортната доставка.

Предаване на стоката

Подписвайки придружаващите стоката документи, пратката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „НСП АВТО” ООД” се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

При отказ от приемане на доставката, при ползване на услугата наложен платеж (за България) Потребителя приема, че трябва да заплати наказателна такса от 4.99лв. на куриера.