Накладки челюстни

Популярни
По азбучен ред
ABCDFGHIJKLMNOPRSTV
Накладки челюстни поръчайте евтино

Изберете желания автомобил за да видите всички Накладки челюстни подходящи за него

Какво представляват челюстните накладки?

TopCar.BG ☎ 0883 457 757

Точно като дисковите спирачки, барабанните спирачки също трябва да издържат на високо ниво на износване и натоварване, причинено от атмосферни агенти, анти-ледена сол и луга. Ето защо е препоръчително да замените барабанните спирачки и накладки веднага след износването им. Челюстните накладки в нашият онлайн магазин за авточасти Topcar.bg са висококачествени. Комплектът спирачни барабани и челюстни накладки включва 2 спирачни цилиндъра, 2 челюстни накладки и свързаните с тях монтажни елементи.

Защо трябва да сменим челюстните накладки?

TopCar.BG ☎ 0883 457 757

Постоянното използване на барабанната спирачка води до износване на накладките през годините. След достигане на лимита те трябва да бъдат заменени. Като се има предвид, че други части на барабанната спирачка, в допълнение към спирачните челюсти, достигат своята граница едновременно, препоръчително е също да замените спирачния цилиндър, регулиращия блок и устройството за монтаж. Някои марки, предлагат пълни комплекти по тази причина: всички елементи ще бъдат перфектно съчетани и готови за монтаж.

Кога и защо е необходима подмяна на спирачния комплект?

TopCar.BG ☎ 0883 457 757

Този основен елемент на спиране като цяло има среден живот от 100 000 км. По правило, а ние от Topcar.bg съветваме задният комплект челюстни накладки да се сменя около 80 000 км, докато спирачната течност трябва да се сменя на всеки две години за да се избегнат големи неизправности на спирачната система, например тежка авария. Ако колата вече не може да спира, от първостепенно значение е да се обърне внимание, когато се появи аномалия, като загубата на цилиндър на колелото или износването на уплътнението, което води до триене върху облицовката на барабана.

Безопасност на първо място?

TopCar.BG ☎ 0883 457 757

Барабанната спирачка е ключов компонент за безопасността на вашия автомобил, ние от онлайн магазин за авточасти Topcar.bg съветваме монтирането на комплект барабанни спирачки да се извършва само от опитен автомобилист. Ако не желаете да закарате колата си в сервиза, можете да опитате да ги смените и сами или с помощта на приятел, но това не гарантира успешният монтаж и съответно сигурността Ви на пътя, след това. За това нашият съвет е това да се направи от професионалист. 

Защо да изберете Topcar.bg?

TopCar.BG ☎ 0883 457 757

Искате да закупите първокачествени челюстни накладки онлайн? При нас в Topcar.bg не само ще можете да изберете от огромното разнообразие, но и ще имате възможност да се консултирате с екип от истински експерти и да се възползвате от отличното обслужване на клиентите. В нашия онлайн магазин за авточасти ще намерите широка гама продукти, от известни производители, на достъпни цени.

Накладки челюстни 

Точно като дисковите спирачки, барабанните спирачки също трябва да издържат на високо ниво на стрес и натоварване, причинено от атмосферни агенти, анти-ледена сол и луга. Ето защо е препоръчително да замените барабанните спирачки и накладки челюстни веднага след износването им. Накладки челюстни в нашият онлайн магазин за авточасти Topcar.bg са висококачествени. Комплектът спирачни барабани и челюстни накладки включва 2 спирачни цилиндъра, 2 челюстни накладки и свързаните с тях монтажни устройства.

Защо трябва да сменим накладките челюсти

Постоянно използвайки барабанната спирачка, накладките се износват през годините. След достигане на лимита те трябва да бъдат заменени. Като се има предвид, че други части на барабанната спирачка, в допълнение към спирачните челюсти, достигат своята граница едновременно, препоръчително е също да замените спирачния цилиндър, регулиращия блок и устройството за монтаж. Някои марки, предлагат пълни комплекти по тази причина: всички елементи ще бъдат перфектно съчетани и готови за монтаж.

Кога и защо е необходима подмяна на спирачния комплект?

Този основен елемент на спиране като цяло има среден живот от 100 000 км. По правило, а ние от Topcar.bg съветваме задният комплект накладки челюсти да се сменя около 80 000 км, докато спирачната течност трябва да се сменя на всеки две години. Въпреки това, за да се избегнат големи неизправности на спирачната система, например тежка авария. Ако колата вече не може да спира, от първостепенно значение е да се обърне внимание, когато се появи аномалия, като загубата на цилиндър на колелото, което упражнява по-голямо спиране дълго или износването на уплътнението, което води до триене върху облицовката на барабана.

Безопасност на първо място

Барабанната спирачка е ключов компонент за безопасността на вашия автомобил, ние от онлайн магазин за авточасти Topcar.bg съветваме монтирането на комплект барабанни спирачки да се извършва само от опитен автомобилист. Ако не желаете да закарате колата си в сервиза, можете да оптате да ги смените сами или с помоща на приятел, но това не гарантира успешният монтаж и съответно сигурността ви на пътя, след това. За това нашият съвет е това да се направи от професионалист. 

Защо да изберете Topcar.bg

Искате ли да закупите първокачествени накладки челюстни онлайн? При нас в Topcar.bg не само ще можете да изберете от огромното разнообразие, но и ще имате възможност да се консултирате с екип от истински експерти и да се възползвате от отличното обслужване на клиентите. В нашия онлайн магазин за авточасти ще намерите широка гама продукти, от известни производители, на достъпни цени.